Innováció menedzsment: Glósz és Társa az Ön szolgálatában

A Glósz és Társa Pénzügyi Tanácsadó Iroda minden vállalkozás számára szakértő segítséget nyújt. Cégünk több mint 20 éve nyújt tanácsadást az azt igénylőknek pénzügyi, iparjogvédelmi és gazdasági területen, melyekhez mára már az innováció menedzsment is hozzá társult. Referenciáink biztosítják, hogy a válogatott szaktudású szakemberekből álló csoportunk az Ön vállalkozása számára is felállítja azt az innovációs stratégiát, amely lehetővé teszi, hogy cége a tevékenységeit a lehető legnagyobb haszonnal végezze.

Az innováció szó jelentése már eredeti fordításában is a megújulásra utal. Mára már azonban kinőtte ezt a megfogalmazást, és további jól definiált kategóriákkal bővült ki. Így az innováció tovább bontható termék innovációra, eljárás innovációra, marketing innovációra és szervezési-szervezeti innovációra. Mindezek miatt társadalmunkban az innováció már külön szakmává fejlődött. A Glósz és Társa mindegyik területen szakértő csoporttal biztosítja az Ön számára megfelelő innováció menedzsmentet, mely jogi, gazdasági és iparjogvédelmi intézkedéseket is magába foglal. Tanácsadó irodánk olyan kérdésekre adja meg a választ és a megoldást, mint az innováció forrásigénye, a projekt finanszírozása, speciális projektmenedzsment, adózás. Lássuk be, hogy mindezekhez szakértő segítségre van szükségünk!

Válasszon Ön is egy olyan megbízható partnert, aki minden területen igyekszik kielégíteni a vállalata szükségleteit! Válassza a Glósz és Társa Pénzügyi Tanácsadó Irodát, és takarítson meg kiadásokat a szakértő csoportunk által, kifejezetten az Ön számára megalkotott stratégia segítségével! Bárminemű kérdés esetén Önnek csak egy telefonszámot kell megadnia honlapunkon, az innovacio-menedzsment.hu-n, és mi visszahívjuk. Vagy kérjen ajánlatot online ugyanitt, és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot. További email-címekről weboldalunkon érdeklődhet. Kollegáink készséggel állnak rendelkezésére.