Horvátország utazás vásárlása online

Nem fog csalódni a naplementékben, amelyeket Horvátországban tapasztalhat. Van néhány népszerű hely, ahol az emberek szívesen indulnak el naplementét nézni. Megcsodálni a naplementét az Srd-hegy tetejéről Dubrovnik egyik kötelező tennivalója.

Horvátország utazás várja önt is az invia.hu weboldalon, ezért kattintson bátran ide ha ön is kíváncsi a horvátországi ajánlatokra és az árakra. A vállalatok gyakran szerveznek naplementés vitorlás és kajak-kirándulásokat. Ez nagyszerű alkalom arra, hogy megcsodálja a vízből nyíló kilátást. Ha némi romantikára vágyik, miért pihenne az erkélyén egy üveg bor mellett, és élvezze a békés légkört, ahogy a nap lemegy. Sokan látogatják Horvátországot gyönyörű strandjai miatt. Meg fogja látni, hogy némelyik tele van turistákkal, például Horvátország szimbóluma, az Aranyszarv, de rengeteg rejtett öböl és strand is található, ahol az egész helyet magáénak tudhatja. A legtöbb horvátországi tengerpart sziklás vagy apró kavicsos, ami ideális az emberek számára, akik nem annyira szeretik, hogy a homok mindenhova eljut egy tengerparti nyaraláson. A homok szerelmesei azonban megtalálják az igényeik kielégítésére szolgáló helyeket is. A Lopud-szigeten található Sunj part kiválóan alkalmas kisgyermekes családok számára, mivel nagyon sekély, homokos tengerparttal rendelkezik.

A Island Hopping remek lehetőség Horvátország felfedezésére. Ezt általában vitorlás hajók vagy katamaránok végzik, de kajakkal is elérhető. Az Elaphiti-szigeteket kajakkal különösen könnyű felfedezni, mivel elég közel vannak egymáshoz, így lehetőség van evezni a sok kis sziget között. Split remek kiindulópont vitorlás hajózáshoz a szigeten. Gyorsan elérheti Solta, Brac és a Pakleni-szigeteket. Mindannyian gyönyörű helyek, amelyek megérik az utazást, ha az országban tartózkodik. További információkért és a teljes leírásért nézzen be az invia.hu-ra.