Hídszilent alkatrészek vásárlása online!

A hídszilent vagy más néven hátsó híd szilent az autóban az az alkatrész, amely zökkenőmentessé teszi a fém alkatrészek kapcsolódását a hátsóhíd rögzítésénél, ezen kívül pedig az is a feladata, hogy szigeteljen a fémek összetalálkozásánál. Weboldalunkon, az alkatreszek.hu-n szinte minden márkához találhat megfelelő hídszilentet méghozzá pénztárcakímélő áron.

A hídszilent rezgéscsillapító alkatrész, valamint védi az alkatrészek kötéseit a portól, olajoktól, agresszív kenőanyagoktól, vagy például az út sarától és egyéb szennyeződéseitől. Ezek a hídszilent gumik is el tudnak fáradni, főleg rezgés és komoly igénybevétel következtében. A fent említett rákerülő szennyeződések folyamatosan károsítják a hídszilentet, és ha a hídszilent elromlott, akkor megpuhul az anyaga és elnyűtt lesz, és azonnali cserét igényel még akkor is, ha még nem lyukadt ki. Az autóban a kopogó hang jelezheti a hídszilent meghibásodását. A kopott és lenyűtt hídszilentet sajnos javítani semmiképp sem lehet, csak a cserére lehet támaszkodni. Ahhoz hogy lecseréljük, előbb le is kell szedni a régit, amit meg lehet oldani otthon is, de van, hogy keményebb munkát igényel.

A rögzítő csavarok gyakran korrodálódhatnak, így nemcsak erős kulcsokra lesz szükség, hanem gyakran előfordulhat, hogy csavarlazító folyadék is szükséges lehet. A gumi levágása sem gyerekjáték, ugyanis csak ezután lehet leszerelni a perselyt, majd helyére szerelni a legújabb szilentet. Amennyiben bővebben szeretne olvasni a hídszilentekről, alkatrész cégünkről, vagy át szeretné, böngészné a teljes alkatrész kínálatot, keresse fel weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t. Ha kérdezni szeretne, ezt nyugodtan megteheti, csak forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen.