Használd ki a helyettesítő recepciós munkalehetőséget!

Irodánk nagyszerű lehetőséget kínál mindenki számára, aki szeretne folyami hajón dolgozni és megfelel pár alapvető feltételnek. A fizetés kimagaslóan jó, természetesen a munka nem egyszerű. Nem elég, ha jó a teherbíró képességed, arra is fel kell készülni, hogy huzamosabb ideig távol leszel otthonodtól. Ellenben, ha szeretsz utazni, szeretnél világot látni és kíváncsi vagy Európa legszebb kikötővárosaira, akkor máris várja jelentkezésed a Crew Agency!

A helyettesítő recepciós munkalehetőség folyami hajón fantasztikus lehetőséget kínál számodra, ha szeretnél belekóstolni a hajós munkába, de először csak rövidebb úton tennéd próbára magad. Természetesen már rövid idő alatt is jelentősebb összeget szerezhetsz, melyet akár egészben meg is tarthatsz, hazavihetsz. A hajón ugyanis a szállás és a teljes ellátás is biztosított. Mindezek mellett a kiutazás költségét is a cég állja, avagy neked anyagi háttérre nincs szükséged, ha hajón akarsz dolgozni.

A helyettesítő recepciós munkalehetőség esetében, annak ellenére, hogy egy rövidebb lefolyású munkáról van szó, fontos az alapvető kritériumokat kielégíteni. Lényeges, hogy kiváló legyen az angol nyelvtudásod, hiszen mint recepciós, neked kell fogadnod a vendégeket, neked kell a reklamációkat átvenned, segíteni azok számára, akik kéréssel fordulnak hozzád. Az angol önmagában persze nem elég, mivel a recepciósként szerzett munkatapasztalat és a gördülékeny kommunikációs készség sem hiányozhat.

A budapesti Crew Agency segít, ha folyami hajón akarsz dolgozni, ha a helyettesítő recepciós munkalehetőség elnyerte a tetszésed! Neked mindössze annyi a dogod, hogy elküldöd megbízható irodánk számára fényképes önéletrajzod, majd szükség esetén, akár azonnal kezdheted is a munkát, mely során bejárod Európa legnagyobb folyóit!