Hágcsó szabvány mindenki számára elérhető

A rögzített hágcsókra vonatkozó követelmények a meglévő rögzített létrákra vonatkoznak, ami kimondja, hogy minden 2018. november 19. előtt telepített rögzített létrát fel kell szerelni személyi zuhanásgátló rendszerrel, létrabiztonsági rendszerrel, ketreccel vagy kúttal. Bővebb információkat erről weboldalunkon talál.

Hágcsó szabvány várja a gravetti.hu weboldalon, ezért ne habozzon, itt a helye nálunk ha ön is többet tudna meg a hágcsókról és a hágcsó rendelésről. Új rögzített létrák esetén minden 2018. november 19-én és azt követően telepített rögzített létra személyi zuhanásgátló rendszerrel vagy létrabiztonsági rendszerrel van felszerelve. Csere rögzített létrák esetén: Amikor egy rögzített létrát, ketrecet vagy kutat vagy annak egy részét kicserélik, személyi zuhanásgátló rendszert vagy létrabiztonsági rendszert kell felszerelni legalább a rögzített létrára.  A szabvány 2017-ben frissítette a rögzített létra leesés elleni védelmi követelményeit. A leesés elleni védelem mostantól minden olyan rögzített létrán kötelező, amely 24 lábnál magasabbra nyúlik. A ketrecek már nem minősülnek megfelelő leesés elleni védelemnek az újonnan telepített vagy cserélt 24 lábnál magasabb rögzített létrák esetén.

A szabványoknak való megfeleléshez létrabiztonsági vagy személyi zuhanásgátló rendszerre van szükség. Amennyiben többet tudna meg a hágcsókról és a hágcsó szabványról vagy létrát szeretne rendelni, nézzen be még ma hozzánk a gravetti.hu weboldalra és itt az árakat is megtekintheti. Ha esetleg kérdések merülnének fel a hágcsókkal kapcsolatban, ezeket felteheti majd barátságos csapatunknak elérhetőségeink egyikén és embereink nagyon szívesen válaszolnak mindenkinek aki a hágcsókról vagy éppen a rendelésről kérdezi őket.