Gímszarvas vadászat

A gímszarvas, kifejlett hímek vállmagassága 1100-1300 mm, súlyuk 95-215 kg, a nőstények 950-1050 mm vállmagasságnál kisebbek és 85-110 kg tömegűek. Gímszarvas vadászat is elérhető a moonlighthunting.eu weboldalon.

Gímszarvas vadászat vár mindenkit a moonlighthunting.eu weboldal, ahol megtekintheti majd hazai és külföldi gímszarvas vadászati ajánlatainkat is méghozzá jó áron. A gímszarvas (Cervus elaphus) feje hosszabb és csontosabb megjelenésű, mint a szikaszarvasé. Fülük hegyes, és meghaladhatja a fejük felét. A gímszarvas farka rövid (12-15 cm), és megegyezik a felső far színével. A gímszarvas nyári szőre általában vörösesbarna. A fehér foltok felnőtteknél rendkívül ritkák, és csak a gerinc környékére korlátozódnak. Bár a gímszarvasoknak néha hátsó csíkja van, általában a nyakra és a csípőre korlátozódik, és ritkán folytonos. A gímszarvas téli szőre általában barna vagy szürkésbarna, a torka és az alsó oldala világosszürke, a hátsó lábak között krémes-fehér színű lehet. A gímszarvasok társasági állatok, és a párzási szakaszon kívül egynemű csoportokat alkotnak. A férfi csoportok meglehetősen lazák lehetnek, de a női csoportok sokkal összetartóbbak, fiatal nőstényekből és az előző szezon utódaiból állnak.

A párzás előtt a hím csoportok felbomlanak, amikor az idősebb hímek megpróbálják megalapozni a saját területüket, és megpróbálják a nőstényeket hárembe vonzani. Az bőgés során a hímek időszakosan ordítoznak, bőgnek különösen kora reggel és este. Az etetés kora reggel és késő este történik, bár zavartalan területeken vagy enyhe eső esetén a táplálás hosszabb nappali órákig is előfordulhat. A gímszarvas Új-Zélandon a legelterjedtebb szarvasfaj, vadon élő populációkkal. Konkrét helyinformációkért keresse fel weboldalunkat a moonlighthunting.eu-t, válassza ki a régiót, majd a vadászterületet. Weboldalunkon a legjobb ajánlatokat tekintheti majd meg.