Géptároló rendelhető online verhetetlen áron!

A géptároló rendkívül rugalmas és mobil: a tárolósátor összeszerelése vagy szétszerelése végtelenül gyors munka. Ennek eredményeként egy sátrat gond nélkül fel lehet állítani, és ha már nincs rá szükség, tárolni lehet, vagy akár el is adhatja.

Géptároló rendelhető online a gravetti.hu weboldalon, ezért ne habozzon, keressen fel minket bátran és megtalálhatja a géptároló szerkezeteket.  Ügyfeleink mindenféle célra használnak géptárolókat. Míg egyeseknek csak rövid ideig van szükségük a sátrakra, az ügyfelek többségének hosszú távú használatra van szüksége a géptárolás miatt, és évekig állva hagyja őket. Minden egyes alkatrész tartóssága azt jelenti, hogy ezek a géptárolók évekig állva maradhatnak. A tárolósátornak minden időjárási körülménynek megfelelőnek kell lennie. A kiváló minőségű keretek, csatlakozók és ponyvák mellett tárolóhelyeink extra erős rögzítéssel is rendelkeznek. Raktárhelyeink ponyvái stabil, szakadásálló PVC-ből készülnek – ami egy robusztus teherautó burkolathoz hasonlítható. A PVC nagyfokú UV-állósággal rendelkezik, és ellenáll a hideg és meleg hőmérsékleteknek. A varrat nélküli tető- és oldalpanelek különösen szorosan illeszkednek a kerethez, csökkentve a szélnek kitett felületet. Egyes termékcsaládok speciális szíjtárcsarendszerei tovább javítják a géptároló biztonságos rögzítését a kerethez.

A stabil, teljesen horganyzott keret nagy szerepet játszik a haszonsátor stabilitásában: A 100%-os acélból készült extra erős rudak, csatlakozó és szilárd alapcsapok ellenállnak a szélnek és a rossz időjárásnak, így a géptároló stabil. Ha a stabilitás aggodalomra ad okot, a viharvédő hevederek (lekötők) tovább javíthatják a munkasátor szilárdságát és teherbíró képességét. Amennyiben többet tudna meg és megtekintené géptárolóinkat nézzen be a gravetti.hu-ra.