Gazdaságos és stílusos megjelenés

Manapság a fejlődő technikának köszönhetően számos, olyan berendezést találunk a piacon, melyek szinte felülmúlják az elvárásainkat. Pont ilyenek a Hisense termékei is.

Hisense split klíma sokkal gazdaságosabb, mint a társai és, ami még igen lényegre törő tulajdonság, hogy szinte a suttogásnál is halkabb az üzemelése. Ez mellett még számtalan funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítheti a mindennapjainkat. A beltéri ventilátort 5 fokozatban vagy akár automatára is állíthatjuk. Rendelkezik 24 órás időzítővel, és ez mellett még függőleges légterelő mozgással is. Beállíthatjuk az időzítővel, hogy mikor kapcsoljon be és ki. Ráadásul még okos üzemmóddal is rendelkezik. A Hisense split klíma nem csak hűteni, de fűteni is tud, melyeket mid szuper gyorsan. Beállíthatjuk az automata újra indulást, melyet szuper csendes üzemmódban végez. Amennyiben olyan helyre helyezzük a klímát, hogy esetleg este zavarna a kijelző világítása, akkor annak elsötétítésére is van lehetőség. Rendelkezik Wifi kontrollal, ám ez az okos üzemmódnál szinte egyértelmű.

A Hisense már 1969-óta háztartási készülékek gyártásával foglalkozik és azóta töretlen sikernek örvend. Olyan világmárkák tartoznak a gyártási körébe, mint Toshiba és a Sharp. A világon számos helyen évről évre már vezető szerepben végeznek az eladás terén. Amennyiben Ön is szeretne egy megbízható és okos klímát, akkor nincs más teendője, mint felkeresni a honlapunkat a www.hisense.hu -ra kattintva, ahol további bővebb információkat talál. Illetve elérhetőek vagyunk a +361 324 3781-es telefonszámon és az info@htsm.hu e-mail címen. Magas szakértelemmel és garantált minőséggel várjuk a Budapesti üzletünkben. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!