Fűtés napkollektorral, avagy alacsony összegű számla!

Eldöntötte, hogy ezentúl nem fogja bosszantani az energiaárak folyamatos növekedése? Hogy egy olyan hatékony rendszerre tesz szert, mely egyszeri befektetést jelent? Hogy végre kihasználja a megújuló energiaforrásokban rejlő számos előnyt? Akkor a Napcsapda Kft. csapata készséggel áll rendelkezésére, mi azért vagyunk, hogy a legjobb fűtési rendszert dolgozzuk ki elvárásai függvényében!

A fűtés napkollektorral a lehető legjobb megoldást kínálja, egy minden szempontból előnyös rendszert! Az általunk biztosított rendszer esetében adott egy szolár hőcserélővel ellátott fűtési puffer tároló, melyben az integrált szolár gépészet a vezérlő elektronika vezérlése által közvetíti a napkollektorban összegyűjtött napenergiát, méghozzá a hő átadó közeg segédletével. Az ily módon összegyűjtött napenergiát aztán nyugodtan használhatja fűtésre és használati melegvíz előállítására is, avagy a fűtés napkollektorral számos egyéb lehetőséget is magában rejt.

Tudnia kell, hogy megbízható és lelkes, alapos és precíz csapatunk által egy mindenre felkészült rendszere lesz, ugyanis ha a napkollektor nem képes összegyűjteni a kívánt energia mennyiséget, akkor a gázkazán automatikusan bekapcsol és előállítja a kívánt hőmérsékletet. A fűtés napkollektorral tehát nem rejt magában rizikót, a kellemes és egyenletes meleg adott lesz otthonában, csak épp a fűtési számla lesz jóval kedvezőbb, mint az eddigiek során volt.

Forduljon hozzánk bizalommal és élvezze a megújuló energia minden előnyét, hiszen a fűtés napkollektorral ma már igazán kedvező feltételek mellett adott, sőt a rendszer igény szerint könnyedén kiegészíthető fakazánnal, de vegyes tüzelésű kazánnal, pellet kazánnal, és még vízteres kandallóval is! A teljes körű kivitelezés, a profi munka várja, kérjen ajánlatot akár már ma a Napcsapda Kft.-től!