Fogászati implantáció kedvező áron

A fogászati implantátumok titánötvözetből készülnek, és ezeket a csavarokat az orvos az állkapocscsontba helyez az elvesztett fogak helyére. Az IHDE többszörös nemzetközi szabadalmak által védett fogászati implantátumai évekről csupán néhány napra csökkentik az implantációs kezelések időtartamát, tehát érdemes őket kipróbálni.

Fogászati implantáció elérhető nagyon jó áron a fog-ma.hu weboldalon, tehát keressen fel minket, és mi minőségi fogászati implantációt biztosítunk önnek, így nem kell többé szembenéznie a fájdalmas fogproblémákkal. Az első vizsgálat során minden esetben röntgenfelvételt készítünk és ha az orvos szükségesnek tartja, akkor a CT képen is meggyőződhet arról, hogy hová kell beilleszteni az IHDE fogászati implantátumokat, ezután pedig megvitatatjuk önnel a kezelési tervet. A megbeszélt időpontban megtörténik az implantátumok beillesztése, ami egy ambuláns műtét. Optimális esetben 1-2 napon belül és 3-6 nap elteltével egy keretszondával következhet a végleges vagy hosszútávú ideiglenes rögzített protézist rögzítése.

Fogászati implantáció
Fogászati implantáció

Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran együttműködő ügyfélszolgálatunkhoz a +36 20321 5857 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@fog-ma.com e-mail címre, és itt minden kérdésére választ kap majd ami a fogászati implantációval, az árakkal, vagy az implantátumok előnyeivel kapcsolatos. Amennyiben megtekinteni az implantátumok teljes leírását vagy bővebben olvasna a beavatkozásról, akkor erre is van lehetősége, csak keresse fel bátran weboldalunkat, a fog-ma.hu-t és itt mindent megtudhat majd cégünkről is, amely hazánkban az egyetlen olyan fogászati cég, amely biztosít fog implantátumokat. A svájci IHDE Dental, amely forgalmazza ezeket az implantátumokat idén 64. születésnapját ünnepli.