Cra-Z-Art Illatos Fürdőzselék készlet, amely által egyedi szappanokat készíthetsz

A gyerekek egyik kedvenc elfoglaltsága a fürdőzés, ám még élvezetesebbé tehetjük számukra, ha a hozzá tartozó szappant ő maguk készíthetik el.

Cra-Z-Art Illatos Fürdőzselék készlet kedvező áron megvásárolható. A készlet már 8 éves kortól ajánlott, hiszen ez az a korosztály, amely már kifejezetten élvezi az ilyen feladatokat. A fürdőzselé készlet segítségével saját maguk ízlésére formálhatják és illatosíthatják a szappant, amellyel később meg is fürödhetnek. A szappanokat a szettben található zseléből formálhatják meg a kis alkotók, amely által a későbbiekben egy egyedi élményben lehet részük. A szettben minden szükséges elemet megtalálunk, ahhoz, hogy elkészíthessük az egyedi szappanokat. Tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, agy akár a közelgő ünnepekre. Lepje meg a gyermekét, olyan egyedi játékokkal mellyel a kreativitását is fejlesztheti, illetve egy teljesen új élményben lehet része.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, melyet a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva találhat. A weboldalunkon a teljes kínálatunkat megtekintheti, ahonnan a kiválasztott termékeket akár már 1-2 kattintás által meg is rendelheti. A megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk a megadott lakcímre, az ország bármely részére. További információért keresse az ügyfélszolgálatunkat, melyet a + 36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon érhet el. Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk mindenki számára! Amennyiben Önnek is a gyermeke mosolya és az önfeledt boldogsága a legfontosabb, akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a mi legfőbb célunk között is ez szerepel.