Fogászat Győr a széles mosoly érdekében

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legtöbbünk fél a fogorvostól. Ám a félelmünk ellenére, könnyedén megelőzhetjük a bajt, ha még idejében fordulunk fogorvoshoz, így nem gyógyítással, hanem a megelőzéssel kell foglalkozni.

Fogászat Győr korszerű felszereltséggel és professzionális ellátással várja a pácienseket. A szakrendelőben Dr. Deák Henrietta várja, aki 2001-ben szerezte meg az oklevelet a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Szakán. A tanulmányai befejeztével külföldön és belföldön is számos képzésen vett részt, melynek következménye, hogy a hozzáforduló páciensek ma a legmodernebb orvoslásban részesülhetnek. A magán rendelőnkben bármilyen fogászati beavatkozást elvégzünk, legyen szó esztétikai, konzerváló fogászatról, vagy éppen fogpótlástanról, továbbá implantológiáról a magasan szakképzet fogorvos garantáltan professzionális kezelésben részesíti. A magánrendelőt közel 18 év szakmai tapasztalat után nyitotta meg, mikor már úgy érezte, hogy kellő tudással rendelkezik.

Ráadásul a szakrendelőt a legmodernebb gépekkel szereltük fel, a páciensek legnagyobb kényelem érdekében. A páciensek nyugalma érdekében igyekeztünk egy kellemes közeget kialakítani, hogy a páciensek nyugodt légkörben várakozhassanak. Annak érdekében, hogy elkerüljük a hosszas várakozással töltött időt, a páciensek mindig előre egyeztetett időpont alapján érkeznek. Az egyik legfőbb célunk, hogy a páciensek mindig elégedetten és széles mosollyal távozzanak a rendelőnkből. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését jelentkezzen be hozzánk. Minden további információt megtalál a www.colordent.hu oldalán. További elérhetőségeink: +36 30 6099 252-es telefonszám, illetve az info@colordent.hu e-mail címen.