Ferihegy parkolás biztonságos helyen, rugalmasan

Többé nem jelenhet gondot, ha megbízható parkolási lehetőséget kell találni a Budapest Liszt Ferenc repülőtér közelében. Létezik egy hely, ahol utazása alatt bárki aggodalom nélkül hagyhatja biztonságban autóját.

Ferihegy parkolás! Ez az egyszerű szókapcsolat rengeteg szolgáltatást, kedvező árakat, megbízhatóságot és kényelmet rejt magában. Aki biztonságos helyen szeretné tudni gépjárművét a rövid vagy akár egy hónapon túli utazása alatt, a nemzetiparkolo.hu weboldalt felkeresve könnyedén megteheti. A repülőtértől 5 percre már igénybe is vehető a biztonságos Ferihegy parkolás. A parkolóhelyeket kiválaszthatják a foglalás során kültérire, beltérire és fedett garázsba is, valamint igény esetén mozgássérült parkolóhely is foglalható. A hatalmas területen busz és kamion parkolására is van mód. A nemzetiparkolo.hu csapata készségesen áll rendelkezésre akár 30 napon túl is járművek tárolása ügyében, legyen az akár hajó, lakókocsi vagy lakóautó. Ebben az esetben azonban nem a nemzetiparkolo.hu oldalon feltűntetett árak a mérvadóak, hanem egyénre szabott árajánlat szükséges.

A közeli Ferihegy parkolás azért is remek választás, mert az itt leparkolt járművek 0-24 órás megőrzés alatt állnak, s HD kamerarendszer rögzíti folyamatosan a terület eseményeit. Emellett pedig számos szolgáltatás közül választhatnak az itt parkolók, hogy mire utazásukból hazatérnek, az autójuk útra készen, tisztán és karbantartva várja őket. Amint megtörtént a nemzetiparkolo.hu oldalon előzetesen lefoglalt parkolóhely birtokbavétele, a slusszkulcs egy rendőrségi riasztóval ellátott széfbe kerül, míg tulajdonosa haza nem tér, s át nem veszi. A terminálhoz való eljutást reptéri transzfer könnyíti meg, mely a Ferihegy parkolást igénybe vevők számára természetesen ingyenes. Amennyiben szükséges, bőröndfóliázást, valamint a bőrönd súlyának ellenőrzését is kérhetik a parkoló vendégek. Nem érdemes tovább parkolóhelyet keresgélni! A reptértől 5 percre lévő parkoló mindenki számára a legkényelmesebb megoldás!