A legjobb domain nevek olcsón

Mindenekelőtt a domain név a márka arca. Ezt látják a fogyasztók minden alkalommal, amikor rákeresnek a Google-ön, híreket hallanak Önről, vagy felkeresik webhelyét, hogy olvassák a blogját vagy megvásárolják termékeit.

Domain nevek olcsón várják az awh.hu weboldalon, tehát ha önnek is regisztrációs szolgáltatásokra van szüksége, keresse fel weboldalunkat és itt mindent megtalál. A domain név különösen fontos, ha vállalkozása elsősorban online működik, és a domain nevet használja márkanévként. A google.com jó példa erre, hiszen ha hosszabb lenne a cím, nem lenne annyira fülbemászó, és valószínűleg senkinek sem maradna meg. Másodszor, egy domain az, ahol az összes tartalma és terméke található. A webhelyére mutató minden link tartalmazni fogja azt elöl és középen. Ez az oka annak, hogy a rövidebb tartományok általában jobbak, mint a hosszabbak. Mi a különbség a domain és az URL között? Jó kérdés! Nagyon könnyű összekeverni a kettőt. Röviden, a domain a név + .com (vagy egy másik TLD), míg az URL egy adott hely teljes webcíme. Most elérkeztünk magához a domain névhez. A legtöbb ember általában erre gondol, amikor a „domainnév” kifejezést használja. A domain nevek csak betűket, számokat és kötőjeleket tartalmazhatnak. Más szimbólumok, például @, ^, $, # vagy aláhúzás nem megengedettek.

Emberi szempontból ez az URL legfontosabb része – ezért gyakran olyan drága, ha olyan TLD-vel párosítják, mint a .com. Bár lényegében korlátlan számú IP-cím létezik, a leggyakrabban használt TLD-k számára csak kevés érthető, rövid domain név áll rendelkezésre. A Domain Name System az egyik technológia az Internet mögött. Lefordítja az ember által olvasható domainneveket, például a Google.com-ot vagy az awh.hu-t IP-címekre, például 37.221.30.237-re, hogy a böngészője megértse őket, és elolvassa az oldalt. Amennyiben többet tudna meg, nézzen be bátran hozzánk.