Fenék edzés edző koordinálása által

A mai napig sokan ahelyett, hogy edző segítségét kérnék, inkább a barátnő századik edzéssel kapcsolatos tanácsát vagy épp étrendjét próbálják ki. Holott, ami a barátnődnek bevált, az neked nem feltétlenül fog. Az edzés és az étrend kapcsán különösen fontos a személyre szabottság.

Fenék edzés kapcsán egyetlen jó tanáccsal szolgálhatunk: fogadj profi szakembert magad mellé! Persze, felesleges pénzkidobásnak hangzik, hiszen Kati barátnőd is napok óta léböjt diétát folytat és csak úgy olvadnak róla a kilók, ráadásul mutatott egy jó kis fenék edzős videót is! Nos, eláruljuk, hogy a barátnőd hamarosan belefog bukni diétájába, hiszen nem diétára van szükség, hanem életmód váltásra, amibe bele tartozik a tápanyagokban gazdag, koplalás mentes étkezés, illetve a rendszeres edzés. Sem táplálkozásban, sem pedig edzésben nem előnyös, ha egy sablont csinálsz. Mivel te és a barátnőd teljesen más genetikával rendelkeztek, így szervezeteteknek másra van szüksége. Nagy valószínűséggel edzettségi szintetek is teljesen eltérő. Ráadásul a többségnek fogalma sincs róla, hogy kell egy-egy gyakorlatot helyesen kivitelezni, így gyakran sérülés a vége a próbálkozásnak.

A legjobb, amit tehetsz, hogy egy profi edző segítségét kéred, aki személyre szabottan elkészíti étrended, valamint az edzettségi szinted figyelembe vételével edzéstervet készít. Ezen felül megtanítja hogyan végezz egy-egy gyakorlatot helyesen. Ha az egészséges és fitt test mellett szeretnél minél kerekebb feneket, akkor fenékspecifikus edzésre van szükséged. Erre a legmegfelelőbb edző Tótfalusi Alexandra, aki pontosan tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy brazil nőket megszégyenítő kerek popsid legyen. Bővebb információkért és elérhetőségért látogass el a fenekformalas.com weboldalra!