Exkluzív apartman Hévíz városában

Amikor egy utazás megtervezése elkezdődik, az első lépések között szerepel a szállásfoglalás. A kiemelt időszakokban, vagy a főszezonban különösen nem szabad vesztegetni az időt, mert a jó helyekre nagyon hamar lecsapnak.

A Lorabel apartman Hévíz városában, remek lehetőségeket kínál az üdülni vágyóknak. A szállás Magyarország egyik főbb turisztikai látványosságához, a Hévízi-tóhoz közel terül el, s nincs messze tőle a Tavirózsa tanösvény és a Szentlélek római-katolikus templom sem. Természetesen az említett turisztikai állomásokon kívül még számos látnivalóval rendelkezik a Zala vármegyei város, így abszolút kiváló úti cél családoknak, pároknak és baráti társaságoknak egyaránt. A Lorabel Apartmanház pedig tökéletes szálláshely, hisz a különböző befogadóképességekkel rendelkező apartmanok között mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbbet. A Lorabel apartman Hévíz csendes utcájában található, közelben orvosi rendelővel, boltokkal, éttermekkel. Az apartmanok teljesen felszereltek, így a vendégek otthoni kényelemben részesülhetnek. Televíziók, klímaberendezés, szolárium és korlátlan WiFi kapcsolat biztosítja a szórakozást és pihenést az üdülőknek, az exkluzív lakosztályokban.

A komfortosan berendezett lakosztályok mellett a biztonság is fontos, s ehhez a kamerával megfigyelt parkolóhelyek is hozzájárulnak. A lorabel.hu weboldalon rengeteg kép, illetve részletes leírás található az apartmanokról. A honlap nyitólapján található naptár segítségével ellenőrizhető a lakosztályok foglaltsága, valamint a foglalás is könnyen elintézhető. Ez az apartman Hévíz kedvelt szálláshelye, mely egész évben várja a látogatókat, hiszen Hévíz nem csak nyáron nyújt kellemes időtöltés lehetőséget! Válasszanak az aktuális csomagajánlatok közül vagy kérjenek részletes tájékoztatást a megadott elérhetőségeken!