Érdekességek, amikről még biztosan nem hallott

Az ember kíváncsi természetű, főleg, ha érdekes hírekről van szó. Az ilyen érdekességek a társasági beszélgetések során is jól jön, hisz műveltebbeknek tűnhetünk

Érdekességek a világ minden tájáról a 2230.hu weboldalon! Egy elmés, izgalmas beszélgetéshez jó, ha tudunk néhány érdekességet a világból. A 2230.hu weboldalon, akár olyan kihívásokról is olvashat, mint a mostanában felkapott Bottle Cap Challenge. A világot időről időre valamilyen kihívás tartja lázban, melyek egy része az ügyességről szól, mások kevésbé értelmesek. A Bottle Cap Challenge kihívás azok közé tartozik, melyek az ügyességről szólnak. Egy pörgő rúgással kell lerúgni egy csavaros üvegről a kupakot. A kezdeményezéshez olyan világsztárok csatlakoztak, mint Jason Statham vagy Ryan Reynolds. Vannak, akik teljesítik a kihívást, mások a saját humoros módjukon értelmezik a kihívást. Egy másik őrület, aminek már kevésbé látjuk értelmét az a kólás tej ivása. Vannak, akik szerint egészen finom, mi viszont inkább meghagyjuk ezt azoknak, akik nem sajnálják a gyomrukat.

Viszont nem csak a manapság divatos kihívásokról olvashatunk a 2230.hu weboldalon, de azt is megtudhatjuk, hogy Einstein nem bukott meg matematikából, sőt kiemelkedően jó volt belőle. Azonban nem volt kitűnő tanuló, hisz a humán tárgyak, mint az irodalom vagy a nyelvek nem igazán voltak a szíve csücskei, ez pedig a jegyein is megmutatkozott. De, még így is egy évvel korábban vették fel az egyetemre, mint kortársait. Emellett a naptejen lévő faktorszámról is bővebben olvashatunk és hasznos információkat tudhatunk meg róla. Továbbá megdöbbentő és érdekes videókat is megtekinthetünk. Egy szóval érdekes ellátogatni a 2230.hu weboldalra.