Első osztályú új építésű lakások Budapest 13. kerületében!

Olyan lakást szeretne vásárolni, amely nem csak tágas, de fényes és új építésű is? Budapesten a lehetőségek száma kimeríthetetlen, ha ilyen szempontok alapján választ, de a Pannonia ház nem csak ezt tudja nyújtani. Fantasztikus kilátással vásárolhat lakást egy olyan helyen, amely biztonságot és kényelmet is biztosít.

Az új építésű lakások Budapest egyik legcsodálatosabb kerületében, a 13. kerületben vásárolhatók meg, ahol számos kikapcsolódási lehetőség biztosított mindazok számára, akik kedvelik a hatalmas sétákat vagy a szabadban való pihenést, a természet lágy ölén. A közelben megtalálható a Margit sziget, illetve a rakpart is, ahol az egész napját is letöltheti a családjával. Ha rendszeresen kimozdul otthonról és kedveli a zöld környezetet vagy a vízpartot, ugyanakkor a belvárosi nyüzsgéstől sem mondana le, akkor a Pannónia ház lakásai a lehető legjobb választás az Ön számára. 24 órás biztonsági szolgálat és kamerák biztosítják a nyugalmat a 8 emeletes épületben. A teremgarázs gondoskodik az egyéni parkolásról, amely a ház utca- és pinceszintjén található meg. A környéken számos üzlet, csarnok, a Nyugati Pályaudvar, presszó, óvodák, általános és középiskolák is fellelhetők.

A tömegközlekedés egyszerűen fantasztikus, ha otthon hagyná az autóját, hiszen csak néhány perces sétára vannak a legfontosabb megállók. Budapest szívében még soha nem volt ilyen kedvezményes áron eladó lakás, ezért érdemes felkeresni minket. Ne szalassza el azt a lehetőséget, az otthonok száma limitált, ezért mielőbb keresse értékesítő kollégáinkat! Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen időpontot mielőbb munkatársainktól a +36 20 366 3660 telefonszámon, mert nálunk a legjobb ár érték arányban vásárolhat lakásokat. A pannoniahaz.hu weboldalon mindent megtudhat, amire csak szüksége lehet a lakásvásárláshoz, de mi is segíthetünk a döntésben, ha időpontot kér és megnézi a lakásokat közelről is.