Budapest új építésű lakások vásárolható Kelenföldön

Sokan vannak úgy, hogy amikor eljön az élete nagy pillanata egy lakásvásárlás során, nem igazán tudja hol vásároljon. Néhány alapfeltételt követve ez akár egy könnyű döntés is lehet, amennyiben tisztában vagyunk az igényeinkkel.

A Budapest új építésű lakások kínálatában megannyi kerület ajánlja számos lakásait, de Kelenföldi városrész egy olyan lakóhely, ahova a zöldövezet kedvelő emberek mindegyike azonnal beköltözne, hiszen számtalan túrázási és szórakozási lehetőség van a szabadban. A parkosított területek száma hatalmas az egész városrészben, de a Budai hegyek is kiváló kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindenki számára, de a nagycsaládosoknak egyenesen ajánlott a környék, ugyanis remek helyről van szó a gyerekneveléshez vagy a családalapításhoz is. A közelben található boltok, oktatási és egészségügyi intézmények, szórakozóhelyek mindegyike nívós és színvonalas, ezért emiatt sem kell aggódnia, ha ide költözik. A Kelenliget lakóház az egyik legszebb beruházás a környéken, parkolóval és saját belső udvarral, amely füvesített, így akár ki sem kell mozdulnia  a lakóparkból, ha egy kis zöldre vágyik.

Amiért még érdemes itt új építésű lakást vásárolni, az a tömegközlekedési kapcsolatok, hiszen a villamos megálló a lakópark előtt van és a 4-es metró sincs nagyon messze, mindössze 2 perc sétára van. A lakóházban összesen 120 lakás található különböző méretben és alaprajzokkal, így garantáltan Ön is megtalálja az, amire a családja és Ön vágyott hosszú ideje. Ha minden igényt kielégítő, színvonalas új építésű lakásokat szeretne, akkor mindenképp vásároljon egyet a Kelenliget lakóparkban. Akár két-, három vagy négy szobás lakást szeretne, mi abban is a segítségére lehetünk, csak keresse fel értékesít kollégáinkat a +36 20 366 3660 telefonszámon vagy az info@kelenliget.hu email címen.