Élj a folyami hajós munka adta lehetőségekkel!

Ha szívesen dolgoznál egy luxus hajón, de nem akarsz tengerre szállni, akkor a folyami hajók jelentik számodra a tökéletes megoldást. Nemzetközi közvetítő irodánk által eljuthatsz az Európára jellemző leghíresebb folyókra, mint például a Duna, Rajna, Majna, Elba, Rhone, Szajna, valamint azokba a városokba, amelyek között a hajók közlekednek, avagy Amszterdam és Budapest között számos mesés helyre. Minden év márciusától novemberéig utazhatsz, világot láthatsz és pénzt kereshetsz, ha hozzánk fordulsz!

Európa meseszép folyóin folyami hajós munka hatékony közvetítő irodánk által akár már holnaptól elérhető lehet számodra is, jó fizetés mellett. Ha jelenleg épp nincs munkád, sem kilátásod egy jó állásra, de szívesen utazol, akkor most itt az esély, hogy egy olyan állást szerezz, mely segít megalapozni a jövődet. Ha úgy érzed, hogy tudsz és persze bírsz is dolgozni, ha szereted a vizeket, már csak az önéletrajzod kell elküldened számunkra és mi máris azon leszünk, hogy a lehetőségekhez mérten a számodra legideálisabb folyami hajós munkát találjuk meg.

Tudni kell, hogy a folyókon közlekedő hajókon a személyzet két-, illetve háromfős kabinokban van elszállásolva, és adott a teljes ellátás is természetesen. A munkarend a folyami hajós munka esetén viszont jellemzően hét napos, azaz nincs szabadnap. A napi munkaóra pedig elérheti a 10-12 órát is, tehát a munkát bírni kell, de ha kitartó vagy, akkor megéri próbára tenni magad. A szakmai és nyelvi készségek nem hiányozhatnak, de ha ez is adott, akkor a lábaid előtt fog heverni egész Európa.

Fordulj hozzánk Te is bizalommal, hiszen a Crew Agency Kft. vár a legjobb folyami hajós munkák kínálatával, így ha szívesen vállalnál szakács, felszolgáló, segédfelszolgáló, bárfelszolgáló, szobalány, konyhai kisegítő, takarító munkát az úszó luxus szállókon, akkor jelentkezz akár már ma, regisztrálj adatbázisunkba!