Egyszerű és gyors Leucin készítmények vásárlása

A leucinhiány sokkal kevésbé gyakori, de hasonló tünetekhez vezethet, mint például izomgyengeség és vércukorszint-ingadozás. A leucin, izoleucin és valin (egy másik aminosav) elágazó láncú aminosavakként vagy BCAA-ként csoportosul. Minden BCAA nélkülözhetetlen az emberi élethez. Szükségesek a stresszre adott fiziológiai válaszadáshoz, az energiatermeléshez, és különösen az izomzat normál anyagcseréjéhez és egészségéhez.

Leucin készítmények rendelhetőek a vitaminstore.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is ki szeretné próbálni ezeket a termékeket.  Ezek az elágazó láncú aminosavak általában népszerűek a testépítők és más olyan emberek körében is, akik a fizikai erő növelésére összpontosítanak, mivel a BCAA-k bevitele csökkentheti az izomvesztést és gyorsabb izomgyógyulást biztosít. A leucin az izoleucin és a valin mellett a három elágazó láncú aminosav (BCAA) egyike. Az összes többi aminosav közül a leucin a fehérjeszintézis legerősebb aktivátora. A sejtek képesek érzékelni a leucinszintet, és válaszul beindítani a fehérjeszintézist a rapamicin (mTOR) enzim fehérje emlős célpontján keresztül, amely a fehérjeszintézis fő szabályozója. Tekintettel a leucin jól bevált fehérjeszintézist aktiváló tulajdonságaira, számos humán kísérletet végeztek annak megállapítására, hogy a különböző fehérjeforrásokhoz adott kiegészítő leucin fokozhatja-e az izomfehérje szintézist (MPS).

Az idős egyéneknél kapott eredmények folyamatosan pozitívak. Az anabolikus rezisztencia jól bevált jelenség az öregedés során, a sejtek ellenállóbbá válnak a fehérjeszintézis bekapcsolásával szemben. Ez részben javítható extra leucinnal, mivel a kutatások azt mutatják, hogy az idősebb felnőtteknek kétszer annyi leucinra van szükségük, mint a fiatalabbaknak az izomfehérje szintézis (MPS) hasonló aktiválásához. Amennyiben leucin termékeket keres, nézzen be a vitaminstore.hu weboldalra.