Biztonsági fólia családja védelme érdekében

Sokan úgy vélik, hogy otthonuk teljes mértékben biztonságos, aztán amikor megtörténik a baj, sokan nem értik az okát és csak később döbbennek rá, hogy meg lehetett volna előzni a balesetet. Ilyen az ablak is, melynek üvege könnyen törik és ha valaki a törés pillanatában az üveg közelében tartózkodik, bele gondolni is rossz, hogy annak milyen következményei lehetnek.

Biztonsági fólia számtalan előnnyel rendelkezik, ezt pedig szerencsére egyre többen látják meg és döntenek úgy, hogy alkalmazzák. Az üvegfelületek nagy előnye, hogy megnyitják a teret, beengedik a fényt és jó érzés kilátni rajtuk. Viszont nagy hátrányuk, hogy könnyen törnek. Abban az esetben, ha az ablak törik, akkor jobb, ha senki sincs a közelben, hiszen nagyon súlyos sérüléseket lehet elszenvedni a több száz szerte szét repülő szilánk miatt. A biztonsági fólia nagy előnye, hogy abban az esetben is egyben tartja az üveget, ha az kitörne. Így akkor sem kell az üvegtöréstől tartani, ha a közelben tartózkodik. Különösen az olyan családok számára ajánljuk a biztonsági fóliát, ahol kisgyermek is van, hiszen a gyerekek a játék hevében könnyen nekiesnek vagy labdával kirúgják az üveget. Természetesen a biztonsági fólia nem csak az ablaküvegen alkalmazható, hanem vitrinek, szekrények és ajtók üvegfelületein is.

A biztonsági fólia további előnye, hogy nem csak a szét szóródó szilánkoktól védi meg a családot, hanem a betörők dolgát is megnehezíti, hiszen ahogy említettük, a fólia egyben tartja az üveget. Ez nem csak biztonságossá teszi az ablaküveget, hanem egyben esztétikus megoldás is, hiszen rácsot is fel lehet szerelni az ablakra, de az egyáltalán nem néz ki jól, hiszen olyan mintha az ember börtönben lenne. A biztonsági fólia kiváló megoldás akár az Ön otthonába is! Bővebb információkért látogasson el a perfektfolia.hu weboldalra és tájékozódjon!