Beltéri ajtó akció

A beltéri ajtók vásárlása során fontos, hogy olyan darab mellett döntsünk, ami minőségileg magasabb színvonalat képvisel és igazodik a lakásunk belső kinézetéhez, mivel ezek cseréjére igen ritkán kerül sor.

Beltéri ajtó akció a belteri-ajto.eu oldalon, ahol az érdeklődők különböző színű és formájú ajtók bő választékát találják. Kínálatunkból a klasszikus, rusztikus ajtók kedvelőinek javasoljuk a Nord és a Classic típusok megismerését, melyeket egyedi méretben, illetve toló kivitelben is megrendelhetnek. Azoknak, akik szeretik a természetes anyagokat, figyelmükbe ajánljuk, a különleges gyártási technológiával készült, borovi fenyő alapú ajtókat. A jó ár-érték arányú megoldáshoz pedig legjobb, ha a festett MDF típusok mellett dönt. Látogassa meg weboldalunkat, és ismerkedjen meg beltéri ajtóinkkal.

Mivel sokszor a beltéri ajtóknak, valamilyen speciális követelményeknek kell, hogy megfeleljenek, ezért vásárlóink számára kínálunk technikai ajtókat, melyek még a legkülönlegesebb igényeket is kielégítik. Hangszigeteltek, különféle kivitelben és értékben elérhetőek. A kiskereskedelmi forgalomban lévő beltéri nyílászárók, nem képesek a tartós és jelentős páraterhelést elviselni. Erre a vizes és nedves téri ajtóink lehetnek a megoldás. Ezek sokkal jobban bírják, még a nagyobb mennyiségű párát is, mint a hagyományos változataik. Uszodákba, illetve strandokra kiváló megoldásként szolgálhatnak. Kínálatunkban még megtalálhatóak műanyag ajtók is, melyek energiatakarékosak, hosszú élettartamúak, karbantartásuk könnyű, valamint kiváló ár-érték aránynak felelnek meg. Személyes beltéri ajtó vásárlásért, látogasson el bemutatóüzletünkbe, a 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 77.-es szám alá, vagy érdeklődjön telefonon, a +36 (70) 884-3880 számon, illetve e-mailben az info@biborhaz.hu címen.