Belföldi utazás Kaposváron

Mit keres Kaposváron? Színházakat, múzeumokat, templomokat? A Csiky Gergely Színház Magyarország legrégebbi és az egyik legkiválóbb színháza, amely a színészek és színésznők ünnepléséről ismert. Építészetileg a színház belső kialakításáról és esztétikai vonzerőjéről ismert.

Belföldi utazás Kaposváron, elérhető az invia.hu weboldalán, tehát ne habozzon, keresse fel weboldalunkat és megtalálhatja a legjobb Kaposvári helyeket és szállásokat is. Rippl Ronai Múzeum: Magyarország és a világ legnagyobb festői alkotásainak ad otthont, és Rippl Ronai azon ritka múzeumok közé tartozott, amelyek kiemelkedő művészeti központként jelölték meg egész Magyarországot. A múzeum a festő eredeti festményeiből és eredeti berendezéseiből áll, ízelítőt adva a látogatóknak a művész elméjéből. A főtér: A teret a város egyik legnépszerűbb helyének tartják. A templom és a szökőkutak éjszaka világítanak, hogy csodálatos látványt nyújtsanak azoknak, akik éjszaka kint járnak. Pogo Center: A központ hihetetlen éjszakai életnek ad otthont, jó zenével, ételekkel és italokkal. A nyári napokon a turistákat a központban pihentetik néhány ital mellett. Arany Oroszlán gyógyszertár: Ez az első gyógyszertár, amelyet 1774-ben építettek Kaposváron.

Kaposvári fürdő: A wellness- és gyógyközpont, a kaposvári fürdő nemcsak a helyiek, hanem a turisták számára is pihentető fürdőt képez. Több medence is van gyógyfürdővel ellátva. Az egyik legnépszerűbb program Kaposváron a fürdőzés, ami egy igazi természeti csoda. A híres dramaturgról elnevezett, 1911-ben megnyílt Csiky Gergely Színház Magyarország első színháza. Magyar Ede tervezte és egy igazi színház építészeti csoda, jellegzetes félhengeres oldalakat mutat be ritka vasbeton tetőfedéssel. Minden idők egyik legünnepeltebb művésze, Jozef Rippl-Ronai a magyar művészet atyja. Amennyiben fellátogatná ön is Kaposvárt, kattintson az invia.hu weboldalra, és nyaraljon itt!