Barbie az álom lakóautó

A Barbie álom lakóautó gombnyomásra szétnyílik, medencével, konyhával, fürdővel és étkezővel is rendelkezik, a játéktere 60 cm-es, valamint tűzrakó hellyel és pillecukorral együtt kapható, viszont a babákat nem foglalja magába. A játék első osztályú minőségű anyagból készült.

Barbie az álom lakóautó kapható igazán alacsony áron a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, ezért mindenképpen nézzen be hozzánk ön is h gyermeke szereti a Barbie játékokat és még nem rendelkezik álomautóval. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen gyermeke Barbie gyűjteménye egy szuper lakóautóval gazdagodhat méghozzá jó áron. Ebbe a lakókocsiba Barbie egész családja befér, ezért ha el akar utazni az egész család akkor a lakókocsi erre is lehetőséget nyújt. A lakókocsi teljesen rózsaszín ezért a kislányok imádni fogják, és mivel  a kerekei szabadon futók, sima felületen tökéletesen közlekedik  a lakókocsi. A Barbie álom lakóautóval már 3 éves kortól lehet játszani.

Amennyiben még ennél is több információt szeretne megtudni a Barbie álom lakóautóról,, az árakról, vagy átnézné a teljes Barbie kínálatot, akkor ezt is megteheti, csak keresse fel bátran weboldalunkat, a jatek-webaruhaz.hu-t, és itt megtekintheti a Barbie játékok illusztrációját és teljes leírását is a garancia részleteivel együtt. Készletünkön több ezer játék között válogathat majd, de nemcsak játékokat találni nálunk, hanem egyéb hasznos termékeket is. Ha netán kérdéseket tenne fel nekünk a házhozszállítással, a garanciával, a fizetési módokkal, a rendeléssel vagy az árakkal kapcsolatban, akkor természetesen ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot odaadó ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 64 96 396 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre írva, tehát ha kérdezni szeretne, bátran fordulhat hozzánk.