Autóklíma töltés és tisztítás

A felelősségteljes közlekedéshez elengedhetetlen a gépkocsi rendszeres karbantartása. Télen és nyáron is szükséges a jármű alkatrészeinek szakszerű áttekintése, klímaberendezésének ellenőrzése. A légkondicionáló működésének aprólékos vizsgálatát csak szakszervizre érdemes bízni, ahol a szükséges műszerek birtokában pontosan meg tudják állapítani, szükség van-e töltésre és tisztításra. A fertőtlenítési eljárás során pedig kíméletesen távolítják el az utastérből a baktériumokat, ezzel biztosítva a gépjárműben tartózkodó személyek egészségének megóvását.

Az autóklíma töltés tisztítás a Bosch Car szegedi műhelyében optimális és olcsó! Rövid idő alatt, jutányos áron vizsgáljuk át klímarendszerét, garanciát adunk az elvégzett munkára. A profi és gyors műszaki ellenőrzés lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy időveszteség nélkül, az évszaknak megfelelően készítsék fel autójukat a biztonságos közlekedésre. Számítógépes vezérléssel 100%-os pontossággal töltjük fel a hűtőközeget, színező festéket használunk az esetleges szivárgás észrevételére. Tapasztalt szerelőink korszerű technológia birtokában, gyakorlott mozdulatokkal távolítják el a szennyeződéseket a rendszerből, alkalmassá téve a klímát a szabályos működésre hosszú távon. Széleskörű szolgáltatások részeként környezetkímélő, speciális készülékekkel biztosítjuk autója légterének tisztaságát.

Rendkívüli akciós árajánlatunk 2016-ban is várja ügyfeleinket! A Kovács Autó Bosch Car Service örömmel áll rendelkezésére, ha klímarendszere felújítása esedékes vagy sürgős tanácsra van szüksége autója állapotát illetően. Korrekt kiszolgálás, megfizethető árak, lojális magatartás jellemzi műhelyünket, maximális megbízhatósággal. Telefonon vagy e-mailben is kérhet időpontot autóklíma töltés tisztítás kapcsán, munkatársaink hétfőtől péntekig fogadják árajánlat kéréseit. Testreszabott javaslatokkal segítjük a szervizelés költségeit csökkenteni, nem számítunk fel plusz díjakat! Jó minőséget kínálunk megfizethető áron!