Ajtócsukó a legjobb áron!

Az ajtócsukó tárolja az ajtó kinyitásához felhasznált energiát egy rugóban, akár nyomással, feszültséggel, hengerrel vagy lemezzel, majd elengedi, hogy bezárja az ajtót. Egyes ajtócsukók lehetővé teszik a rugó szilárdságának beállítását, megkönnyítve az ajtó nyitva tartását és további záró erő biztosítását.

Ajtócsukó kedvezményes áron rendelhető a szefnagyker.com weboldalon, tehát keressen fel minket bátran, ha ajtócsukót szeretne rendelni. Az ajtó bezárási sebességének korlátozása érdekében a legtöbb modern ajtócsukó olajjal töltött hidraulikus csappantyúkat használ, bár a rugózás és a súrlódás is csak a csillapításhoz használhatóak. Néhány ajtócsukó rendelkezik utóellenőrzővel, amely megakadályozza az ajtó túl gyors kinyitását, ez pedig olyan külső ajtókhoz hasznos, ahol fennáll a veszélye, hogy a szél kinyitja és becsukja az ajtót, esetlegesen megrongálhatja az ajtót, a közeli tárgyakat vagy a közelében tartózkodó embereket. Az a sebesség, amellyel az ajtócsukó bezárja az ajtót, legfeljebb három beállítószelep segítségével állítható be. Ezek a szelepek gyakran állítják be az ajtó reteszelő sebességét, és egyes bezárások késleltetett működésű szeleppel vannak ellátva.

A reteszsebesség az a sebesség, amellyel az ajtó a zárási ciklus utolsó 10–15 fokában halad. Olyan nyílások esetén, ahol sokkal hosszabb zárási idő kívánatos, késleltetett művelet lehet a megfelelő. A késleltetett működésű szelep drámaian lelassítja a bezárási sebességet. Az ajtócsukókat, amelyek ezt a két vagy háromlépcsős működést biztosítják, valamint az ajtókat meghatározott sebességgel zárják, „ellenőrzött” ajtócsukóknak nevezzük. További információkért és a teljes ajtócsukó kínálatért nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat a szefnagyker.com-ot és itt mindent megtalál, ami csak érdekelheti.