A Thule kerékpártartók vonóhorogra felszerelése

Kerékpárhordozóval bárhová elviheti kerékpárját, ahová csak akarja – gyorsan, egyszerűen és biztonságosan. Mi abban segítünk, hogy megtaláljuk önnek a legideálisabb Thule kerékpártartót.

A Thule kerékpártartók vonóhorogra felszerelése nem egyszerű dolog, de mi segítünk a felszerelésben instrukcióinkkal, amelyeket megtalál az alkatreszek.hu weboldalon, ráadásul weboldalunkra kattintva arra is lesz majd lehetősége, hogy prémium minőségű Thule kerékpártartókat rendeljen méghozzá a legjobb áron. A Thule tetőkerékpár-tartó bárhová elviszi a kerékpárt. Csapatunknak az a célja, hogy segítsen megtalálni az Önnek és a biciklijének ideális tartót, vagy éppen keretet. A Thule vonóhorgos-kerékpárállványokat könnyű felszerelni és használni, akár 4 kerékpár szállítására is alkalmasak, tehát ha családdal utazik, akkor megéri befektetni egy ilyen kerékpár tartóba. A kerékpártartó a  vonóhorogjára felszerelhető, így nincs szükség alaptartóra sem.

A Thule autós kerékpártartói különféle típusúak, és felszerelhetőek a tetőre, a vonóhorogra, vagy a csomagtartón. Ha már rendelkezik tetőcsomagtartóval, akkor a tetőkerékpár-állvány lehet a legegyszerűbb megoldás, azonban a csomagtartóra vagy a vonóhorogra felszerelt tartót gyakran könnyebben lehet betenni és kivenni, és nehezebb kerékpárokhoz is alkalmasabb lehet. Ha netán megtekintené teljes Thule kerékpártató készletünket, vagy többet tudna meg a Thule márkáról nincs más dolga, mint felkeresni weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t és itt megtalálhatja az állakat is a házhozszállítás, valamint a garancia részleteivel együtt, tehát itt az ideje benézni hozzánk, ha ön is régóta Thule kerékpártartóra vágyik. Weboldalunkon más alkatrészeket is megtekinthet és megrendelhet, mindössze néhány kattintással.