A legjobb bébi játékok az interneten

A baba fejlődése a születéstől hat hónapig nagyon gyors, és élvezni fogja új környezetének felfedezését. A korának megfelelő játékok segíthetik őt ebben az izgalmas felfedező küldetésben. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Bébi játékok rendelhetőek a jatek-webaruhaz.hu weboldalról méghozzá a lehető legjobb áron ezért érdemes benézni hozzánk. Az első hónapban az újszülött látása homályos lesz. Csak a szemétől körülbelül 20 vagy 30 cm távolságra lévő tárgyakra lesz képes fókuszálni. Ha az első hónapjában játszik a babával, ne tartsa arcát 30 cm-nél távolabb az övétől, hogy lássa az arckifejezéseit. Ha mutat neki egy játékot, tartsa ilyen távolságra az arcától. A baba hallása születéskor jól fejlett. Ön felé fordítja a fejét, amikor meghallja a hangját. A hallása abban is segít, hogy találjon egy zajos játékot, amellyel játszani szeretne. Az első néhány hónapban a baba azokat a játékokat fogja a legjobban szeretni, amelyeket megnézhet és hallgathat. Válasszon olyan játékokat a választékból, amelyeket úgy terveztek, hogy látványosak legyenek élénk színekkel és textúrákkal. Ezenkívül a játékok nemcsak a baba fizikai fejlődését javítják. Ha egyszer képes csatlakozni önhöz egyszerű játékokhoz, a játék fejleszti kognitív, kreatív és szociális fejlődési készségeit is.

A csecsemők születésüktől fogva erős megragadási ösztönnel születnek, de a baba valószínűleg csak három hónapos korától kezdi el fejleszteni ezt a képességet. A játékok nagyszerű ösztönzést jelentenek a baba számára, hogy tökéletesítsék fogástechnikáját. Amikor egy csábító játékot lógat a látótávolságán belül, akkor eléri, hogy elkapja. Segíthet a kicsinek elérni az első mérföldköveit, ha minden nap ad neki kis mennyiségű idő hason fekve. Ha a pocakon van, próbálja meg bátorítani őt, hogy nézzen fel azáltal, hogy játékokat lógat kissé a feje fölé. Ez különösen jó a baba fejlődő váll-, hát- és nyakizmaira. Amennyiben bébi játékot keres, nézzen be a jatek-webaruhaz.hu weboldalra.