A duguláselhárítás eszközei

A duguláselhárító XXIII. kerület területén olyan felszereléssel végzi mindennapos munkáját, mellyel bármilyen típusú és mértékű dugulást könnyedén fel tud számolni. A falbontás, az egész udvar felásása már múlté, napjainkban a duguláselhárítás technikai hátterének egészen más korszakát éljük.

A duguláselhárító XXIII. kerületben professzionális eszközökkel dolgozik, így a lehető legkevesebb felfordulással tudja megszüntetni a vízvezeték rendszer hibáit. Régen a rombolás elkerülhetetlen volt, ha a dugulást meg akarták szüntetni, azóta azonban a technológiai fejlődés ezt a szakmát is elérte. Ennek köszönhetően a duguláselhárító XXIII. kerület egészén már olyan eszközökkel dolgozhat, melyek minden szempontból magasabb színvonalú munkát tesznek lehetővé.

A leggyakrabban alkalmazott és sok háztartásban is megtalálható eszköz a csőspirál, melynek professzionális használatra szánt típusai a legfelsőbb kategóriát képviselik. A womázás, azaz a magasnyomásos csőtisztítás a  komolyabb dugulásokat segít megszüntetni, ahol semmilyen más megoldás nem jöhet szóba. A duguláselhárító XXIII. kerületben kamerás csővizsgálattal is rendelkezésre áll a rejtett hibák falbontás nélkül történő felderítéséhez.