Whirlpool szerviz szakértő munkatársakkal

Egyre többen döntenek úgy, hogy meghibásodott háztartási eszközeiket nem cserélik le rögtön, hanem adnak neki még egy esélyt és megpróbálják megjavíttatni. Ez nem csak környezetbarát, de sok esetben olcsóbb is, mint az új megvásárlása.

Whirlpool szerviz által újra működőképessé válhatnak műszaki berendezései. Ha a háztartási gép furcsa hangokat ad ki, már nem működik elég hatékonyan akkor gyanakodhatunk rá, hogy hamarosan tönkre fog menni. Előfordul az is, bár ritkán, hogy a műszaki berendezés egyik pillanatról a másikra válik működésképtelenné. A márka nagy népszerűségnek örvend a magyar lakosság körében, így számos háztartásban fellelhetők Whirlpool termékek. Ha ezek közül bármelyik csütörtököt mond, sokan nem látnak más alternatívát, mint egy új háztartási eszköz beszerzését. Nem tagadjuk, van, amikor a legjobb megoldás a csere, azonban érdemes adni neki még egy esélyt és szerelő segítségét kérni.

Hogy pontosan milyen termékek esetében tudja a szervizbudapest.hu munkatársainak segítségét kérni? Whirlpool mosógatógép, páraelszívó, mosógép, mikró, tűzhely, szárítógép, sütő és főzőlap, ezekből áll a teljes paletta. Ezek mind a háztartás szerves részét képezik és általában napi szinten, legalábbis hetente többször használjuk őket. Gyakori kérdés, hogy mekkora összegig érdemes a javítást bevállalni. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a készülék bekerülési árának 60%-ig. Ez azt jelenti, hogy jelen pillanatban egy ugyanilyen tudással bíró készülék árának a hatvan százalékát kell nézni, nem pedig a valamikori vásárlási árat. Konkrét példával bemutatva, ha anno 200 ezerért vettünk egy sütőt, de ma már 120 ezerért lehet ugyanolyan tudásút venni, így ennek a 120 ezernek kell a hatvan százalékát venni.