Válasszon magán nőgyógyászati rendelőt

Az egészségünk megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megjelenjünk a bizonyos időközönként kötelező szűrővizsgálatokon.

Magán nőgyógyászati vizsgáló Debrecen városában. A Debreceni Praxis Orvosi Rendelő egy magán nőgyógyászati vizsgáló, ahol mindig a páciens az első és legfontosabb. Az itt dolgozó szakorvos, már nagyon régóta dolgozik a szakmában, ezért rengeteg tapasztalattal rendelkezik. Sokan sajnos nem mennek el minden évben egyszer nőgyógyászati szűrővizsgálatra és ennek több oka is lehet. Talán mert kényelmetlennek tartják azt, vagy mert rossz élményeik voltak. A Praxis Orvosi Rendelőben nem kell hosszasan várakoznia, hiszen az előre egyeztetett időpontban várja majd Önt a szakorvos, akinek célja, hogy Ön mosolyogva hagyja el a rendelőt. A vizsgálatokat az orvos nyugodtan, rohanás nélkül végzi, mindent érthetően és részletesen elmagyaráz majd, hogy Önnel együtt találjon megoldást az adott problémára. Nagyon fontos, hogy a nők évente egyszer megjelenjenek a szűrővizsgálaton, hiszen így nagyon sok komoly probléma előzhető meg.

A Praxis Orvosi Rendelőben a páciensek igénybe vehetik a következő nőgyógyászati szolgálatásokat: családtervezési tanácsadás, várandóság előtti kivizsgálás; méh és méhnyakrák szűrés; hüvelyi fertőzések diagnosztikája és kezelése; HPV elleni védőoltás, a vírus szűrése és annal tipizálása; spirál felhelyezés; menstruációs zavarok kezelése; fogamzásgátlás. A terhesgondozás, a változáskori panaszok és a tinédzserkori szakrendelés esetén szintén fordulhat a Praxis Orvosi Rendelőhöz. Abban az esetben, ha bármilyen kérdése van és időpontot szeretne kérni, hívja a +36 30 968 2421-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@mamadoki.hu email címre és az itt dolgozók örömmel segítenek majd Önnek.