Válassza a házi betegápolás szolgáltatásunkat!

Rengeteg ember mindennapjait nehezíti meg az a dolgok, hogy beteg, idős családtagját, ismerősét kórházba, vagy bentlakásos otthonba kell vinnie. Bizonyára senki sem szeretne egy beteg, megöregedett embert kiszakítani az otthonából, a családias hangulatból. A házi betegápolóknak hála mára már nem kell a betegnek kimozdulni otthonról, hiszen a nővér házhoz megy.

Házi betegápolás legnagyobb előnye, hogy a beteg saját lakásában kapja meg a kórházi ellátáshoz hasonló kezeléseket. Az házhoz járó nővérek legnagyobb feladatuk, hogy az orvos által meghatározott kezeléseket, valamint a házimunkát megfelelőképen elvégezzék. Természetesen a gondozóknak kötelességük a nap minden percében a beteg mellett tartózkodni, hiszen kizárólag így kerülhető el, hogy a lábadozó ember életveszélybe ne kerüljön. A házi betegápolók az első találkozástól kezdve törekednek, hogy a beteggel, családtagokkal kialakítsa a szoros, baráti kapcsolatot, hiszen ez megkönnyíti a munkavégzését, valamint a lábadozó is jobban érezheti magát. Az ápolók bére attól függ, hogy a mindennapok során mennyire súlyos beteget kell gondoznia.

Látogasson el a www.betegápolás.hu weboldalra, hogy a házhoz járó betegápolókról minden fontos információt megtudjon, valamint, hogy az árajánlatot is megtekinthesse. Az otthoni gondozással kapcsolatban ha kérdései merültek fel, vagy, ha szeretne ápolót igényelni, akkor tárcsázza a + 36 30 596 1206 telefonszámot, vagy írjon üzenetet a medical@szbservices.eu e-mail címre, és munkatársaink szívesen segítenek önnek. Érdemes megjegyezni, hogy a nővérek sokkal jobban tudnak gondoskodni a betegről, mint a családtagok, ismerősök, hiszen szakképzettek, és vészhelyzet esetén is tudják, hogy mit kell tenni.