Utazó építőtáska Mega Bloks

A gyerekek sokszor hajlamosak arra, hogy kiválasztanak egy kedvenc játékot és jöhet száz másik a helyébe, ők csak is ahhoz ragaszkodnak. Erre nyújt megoldást a következő kiszerelésbe bújtatott építőkocka.

Utazó építőtáska Mega Bloks olyan kialakítással rendelkezik, mellyel garantáltan nagy sikert érhetünk el. Ráadásul ez mellett, nagyon jó hatással lehet a legkisebbek készségeik fejlesztésére, többek között a kreativitásukra. A guruló tároló valójában maga egy alap melyre kedvünkre építkezhetünk, így már az nagyon ötletes megoldásnak viszonyul. A kockák nagysága a kicsik számára pont ideális, hiszen nem tudják a szájukba venni, és számukra sokkal könnyebben megy az építkezés, ha ilyen nagy elemekkel kell, hogy megoldják. Továbbá a kerekeknek köszönhetően, kedvükre magukkal vihetik, ahova szeretnék, és ez így nagyon jó mókának számít. A táska belsejében tudják tárolni a szebbnél-szebb színekben pompázó építőkockákat. A táska tartalma 16 elemből áll, melyek között megtalálhatunk kisebbeket és nagyobbakat is egyaránt. Kedvük építhetnek belőle, bármilyen formát, járművet, még akár versenyautót is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését keressen fel bennünket a www.jatek-webaruhaz.hu honlapjára kattintva. A honapunkon a teljes kínálatunkat megtekintheti. Amennyiben nem szeretne lemaradni a legjobb ajánlatokról, akkor nincs más teendője, mint feliratkozni a hírlevél szolgálatunkra. Amennyiben sikerült kiválasztani a legszimpatikusabb és az igényeinek legmegfelelőbb játékszert, akkor a webshopunkból pár kattintás által meg is rendelheti. További elérhetőségeink a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk a minőség az első!