Utasbiztosítás olcsón a legjobb ajánlatokkal

Az utazási biztosítás egy biztosítási termék az utazás során felmerült váratlan veszteségek fedezésére, akár nemzetközi, akár belföldön.

Utasbiztosítás olcsón a legjobb ajánlatokkal elérhető az axa-assistance.hu weboldalon, tehát ne habozzon, keressen fel minket ha éppen utazni készül hiszen nálunk találhatja meg a legjobb szolgáltatásokat méghozzá olcsón, és nálunk akár egész családjának is megkötheti a biztosítást. Az alap biztosítások általában csak a sürgősségi orvosi költségeket fedezik külföldön, míg az átfogó utasbiztosítás általában az utazás lemondásának, az elveszett poggyásznak, a repülési késéseknek, és egyéb költségeknek a fedezetét tartalmazzák. Az utazási biztosítás kockázatalapú, és számos tényezőt figyelembe vesz annak meghatározásában, hogy a turista milyen áron vásárolhatja meg a biztosítást. Ez általában magában foglalja az úticélt, az utazás időtartamát, az utazók életkorát, valamint az extra szolgáltatásokat.

A legtöbb utazási biztosítást otthonról, vagy az első indulási ponttól (pl. repülőtér) kell megvásárolni. A legtöbb biztosítás megköveteli, hogy az utazást a lakóhelyének országában kezdje meg és fejezze be. Sokan azt gondolják, hogy Európán belüli utazáskor nem kell utazási biztosítást vásárolnia, de ez nem igaz. Még ha rendelkezik is EHIC-kel  (európai egészségbiztosítási kártyája) is, ez nem jelenti az utazási biztosítás alternatíváját. Ajánlott mind az utazási biztosítás, mind az EHIC beszerzése utazás esetén. Amennyiben még ennél is több információt és részletet tudna meg, nem kell mást tennie, mint benézni weboldalunkra az axa-assistance.hu-ra, hiszen itt megtalálhatja ajánlataink listáját és az árakat is. Weboldalunkra kattintva megtalálhatja majd telefonszámunkat és e-mail címünket is.