Ultrahangvizsgálat a Budapesti Belvárosi Orvosi Centrumban

Hogyha bármilyen betegség tüneteit észleljük, akkor mindenképp orvoshoz kell fordulnunk, hogy megtudjuk a probléma okát. A különféle vizsgálatok során pedig kiderül, hogy milyen betegségről van szó pontosan, és hogyan kell azt kezelni, gyógyítani.

Ultrahang vizsgálatok a Budapesti Belvárosi Orvosi Centrumban, ahol diszkrét és kellemes környezetben fogadják a pácienseket, előre egyeztetett időpontban. A magas nívó és a több éves szakmai tapasztalat mind fontos szempontok az Orvosi Centrumban. A Budapesti Belvárosi Orvosi Centrum fő profilja az intim egészség megőrzése és helyreállítása, amely során kiemelt helyet kap a diszkréció. Az ultrahang vizsgálat egy fájdalommentes és korszerű diagnosztikai eljárás. Az Orvosi Centrumban használt készülék alkalmas a különféle testtájak, valamint az érrendszer vizsgálatára, ezért többféle vizsgálatot is végeznek a szakorvosok. Itt beutaló és sorban állás nélkül a több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező radiológus szakorvos végzi a különféle diagnosztikai vizsgálatokat.

Az ultrahang alkalmas a lágyszervek, a hasi-kismedencei szervek, végtagi és nyaki erek, izmok és ízületek vizsgálatára. Az ultrahang a csontos, meszes képletekből, illetve a levegővel telt részekről tulajdonképpen teljesen visszaverődik, ezért nem alkalmas a csontok vagy a tüdő szerkezetének vizsgálatára és a levegővel telt belek vagy gyomor mögötti szervekről, elváltozásokról sem lehet véleményt mondani. A Belvárosi Orvosi Centrumban lehetőség van a különféle típusú ultrahang vizsgálatokra, kiváló szakorvosok mellett. Hogyha időpontot szeretne kérni az Orvosi Centrumban, akkor hívja a +36 30 870-74-27-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@boc.hu email címre, és minden kérdésére örömmel válaszolnak majd.