Tűztánc a Lángoló Leguánok társulattól

Mi is az a tűztánc és miért éri meg megrendelni? Mekkora összegbe kerül egy ilyen tűztánc és pontosan mit tartalmaz a produkció? A tűztáncosok is dobálják az égő eszközöket? Ezekre a kérdésekre keressük a választ lentebb!

Tűztánc kapcsán a legtöbb ember nem igazán van tisztában azzal, hogy mit is jelent a fogalom. Nem csoda, hiszen sokan összekeverik a tűzzsonglőrködéssel. Ennek oka, hogy a kettő valóban nagyon hasonló. A legnagyobb hasonlóság a kettő közt, hogy mindkét produkció szerves részét képezi a tűz. A kettő közti különbség megtalálható a nevükben is, így a tűztánc nem más, mint a tűzzel való tánc zenére, míg a tűzzsonglőrködés zsonglőrködés különféle eszközök használatával. A tűztáncra gyakran használják a tűzzsonglőr nevet, azonban a kettő egyáltalán nem ugyanaz, ahogy ezt az előbb ki is fejtettük. Sokan gondolják azt is, hogy ezek a produkciók veszélyesek, ez azonban egyáltalán nem igaz, abban az esetben, ha kellőképp óvatosan járnak el és minden biztonsági körülményt gondosan betartanak.

További tévhit a tűztáncot, valamint a tűzzsonglőrködést illetően is, hogy sokan úgy gondolják horrorisztikus összeget kell fizetni ezekért a produkciókért, holott ez egyáltalán nem igaz. Manapság egyre népszerűbb a tűztánc és a tűzzsonglőrködés, pontosan annak köszönhetően, hogy szűkebb pénztárcáknak megfelelő csomagok is léteznek, amik közel olyan látványosak, mint a drágább csomagok. A Lángoló Leguánok társulat az ország egyik legismertebb tűztánc és tűzzsonglőr társulata, így megéri bizalmat szavazni nekik. Bővebb információkért látogasson el a leguanok.hu weboldalra, ahol minden információt megtalál a tűztáncról és a tűzzsonglőrködésről egyaránt, valamint a csomagokat is megtekintheti és elérhetőséget is találhat.