Ttr festékszalag etikett címkéhez online rendelése

A TTR festékszalagokat már több mint 25 évvel ezelőtt elkezdtek gyártani. Az évek során hűséges ügyfélkört építettünk és hosszú távú terjesztési partnerségeket alakítottunk ki a legjobb márkákkal. A Ttr festékszalagok magas minőségű anyagokból készülnek a legjobb nyomtatási élményért.

Ttr festékszalag etikett címkéhez vár mindenkit a digilabel.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és itt mindent megtalál ami a festékszalagokkal kapcsolatos. A szalagokat sokféle nyomtatón és címke felületén tesztelik. Megbízható lehetőséget kínálunk minden nyomtatási igényhez, a gazdaságos viasztól a csúcskategóriás gyantáig. Próbálja ki termékválasztékunkat és ellenőrizze saját maga a szalagjaink minőségét. Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal a rendelésért. A Ttr festékszalag a leggyakoribb hőnyomtató szalag. Bevont és bevonat nélküli papírokhoz ajánlott, és gyakran használják címkék, raktári címkék és kiskereskedelmi címkék szállítására. A szalagot viaszalapú festék vonja be, amelyhez alacsony átadási hőmérséklet szükséges.

A Ttr szalag jobban ellenáll a páratartalom és a hőmérséklet változásának. Transzferhőmérséklete miatt gyakran használják címkék, vonalkódos címkék és gyógyszerészeti alkalmazások szállítására. Éles és tiszta képet nyújtanak az anyagtípusok széles skáláján. Az átadási hőmérséklet nagyon magas, ezért a nyomás feloldódik a címkén, ami nagyon tartós nyomtatást eredményez. További részletekért és Ttr festékszalag rendeléséért nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a digilabel.hu weboldalra.  Weboldalunkon megtekintheti a termékek illusztrációit, árait és a kiszállítás részleteit is. Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, ezeket bátran felteheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal és nem fogja megbánni.