Toner rendelés a patronvilag.hu webáruház kínálatából

A tonerek kapcsán, különösen az utángyártott tonereket illetően számtalan tévhit kering. Ennek fényében még nehezebb dönteni, hogy eredeti vagy utángyártott tonert érdemes-e választani. Bármelyik mellett is teszi le a voksát, az sem mindegy, hogy honnan rendel.

Toner rendelés – Alapvetően két fő csoportot tudunk megkülönböztetni, az eredeti és az utángyártott tonereket. Az eredeti tonerek OEM jelöléssel rendelkezik, mely az angol Original Equipment Manufacturers név rövidítése. Ez magyarra fordítva annyit tesz, hogy eredeti termék gyártó. Ezeket a termékek a nyomtató, fax vagy multifunkciós készülék gyártója készíti, kifejezetten a saját nyomtató márkájukhoz, tehát teljes mértékben kompatibilisek a készülékkel. Ezek a tonerek kiváló minőségűek és gyakran garancia is jár melléjük. Nagy hátrányuk viszont, hogy rendkívül drágák, így aki nagy mennyiségben szokott nyomtatni, annak keserű szájízt okoz, ezen toner nagy mennyiségben való megvásárlása. Éppen ezért sokan inkább a jóval olcsóbb utángyártott tonerre váltanak.

Az utángyártott tonerek gyakran akár tizedannyiba is kerülnek, mint az eredeti tonerek, így aki nagy mennyiségben nyomtat, az komoly összeget tud megspórolni az utángyártott tonerek alkalmazásával. Az utángyártott tonerek nem a nyomtató gyártója által kerülnek legyártásra, hanem egy független gyártó készíti őket. Az utángyártott termékeket gyakran kritizálják a minőségük miatt, holott közel hasonló minőségű nyomtatásra képesek, mint az eredeti tonerek. Akár eredeti, akár utángyártott terméket szeretne rendelni, azt javasoljuk, hogy látogasson el a patronvilag.hu webáruházba, ahonnan kiváló minőségű tonereket tud vásárolni nagyszerű árakon!