Széles Hollister kínálat

A Hollister a legelső boltját Ohio államban, Columbus-ban nyitotta meg 2000-ben, azóta pedig világszerte 578 bolttal rendelkezik a cég. A Hollister az Abercrombie & Fitch tulajdonában áll. 2008-ban a Hollister-t tartották a tinédzserek második legkedveltebb márkájaként. A cég kiváló minőségű pólókat, ruhákat, nadrágokat, ingeket, kabátokat és fürdőruhákat gyárt minden korosztálynak.

A Hollister kínálat igen széles a shopamerican.hu weboldalon, ezért érdemes benézni hozzánk, hiszen jobbnál jobb pólókat találhat méghozzá igen kedvezményes áron. Weboldalunkon megtalálhatja Facebook oldalunkat is, amelyek ha figyelemmel kísér, akkor nem fog lemaradni a legfrissebb információkról. Rendeljen tőlünk pólót 15.000 ft értékben, és csapatunk ingyen szállítja majd házhoz a pólókat. A fehér Hollister póló egy igazán kényelmes és divatos darab, amely pamutból készült, és tele van Hollister feliratokkal. A póló nyakkivágása kör alakú, az alsó szegélye pedig egyenes. Weboldalunkra kattintva találhat majd egy mérettáblázatot is. Ez a Hollister póló most kapható M, L és XL méretekben is.

Ha esetleg kérdéseket szeretne feltenni nekünk a pólókkal kapcsolatban, vagy az árakról, a visszaküldésről és a kiszállításról kérdezne természetesen ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 4747 877 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@shopamerican.hu e-mail címen és itt minden kérdése megválaszolásra kerül majd. Amennyiben még ennél is többet szeretne olvasni a Hollister ruhákról, vagy megtekintené azok illusztrációit és teljes leírását, mindenképpen keresse fel a shopamerican.hu weboldalt, és itt mindent megtudhat majd termékeinkről, ráadásul megtekintheti a kiszállítási információkat is.