Szálloda Zuglóban alacsony árakkal

A Szőnyi Garden Hotel Budapest egy háromcsillagos szálloda, amely több éve létezik és ezek alatt az évek alatt rengeteg elégedett vendég távozott szállodánkból. A Szőnyi Hotel célja, hogy a legtöbbet nyújtsa a vendégeknek, és hogy a vendégek az árakkal is elégedettek legyenek.

Szálloda Zuglóban elérhető igen alacsony árakkal a szonyihotel.hu weboldalon, ezért ha ön is pihenésre és kikapcsolódásra vágyik, akkor jöjjön el bátran szállodánkba, és töltsön el itt egy romantikus hétvégét párjával kedvező áron. Szállodánk közel van az autópályához, hatalmas kerttel rendelkezik, ezért gyerekeket is bátran hozhat hozzánk, lesz hely, ahol játszhatnak. Szállodánk külön wellness részleggel is rendelkezik, tehát azok a párok is megfordulhatnak nálunk, akik épp nászutukat töltik. Hotelünk 42 szobával rendelkezik, és mindegyik kényelmes, tiszta, rendezett és tökéletesen felszerelt.

Amennyiben a továbbiakban is szeretne a zuglói szállodáról olvasni, és megtekintené a teljes ajánlat- és szolgáltatáslistát, akkor látogassa fel weboldalunkat a szonyihotel.hu-t, hiszen itt minden részletet és információt megtudhat a hotelről, ráadásul ajánlatkérésre is lehetőség van itt. Ha szobát szeretne nálunk foglalni, akkor csak annyi a dolga, hogy megadja nekünk az érkezés, illetve a távozás dátumát, mi pedig visszajelzünk önnek. Ha bármi kérdés merülne fel a szállodával, a szobákkal vagy a szolgáltatásokkal kapcsolatban, akkor arra is van lehetősége, hogy ezeket feltegye nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a 36 1 222 0015 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info@szonyihotel.hu e-mail címre, csapatunk pedig visszajelez majd minden kedves érdeklődőnek. Hotelünkben a hangulat diszkrét, de mégis családias, a személyzet kedves és segítőkész, de embereink mégis komolyan és profin végzik munkájukat.