Sounds-Good.hu – a házimozi-erősítők szakértője

A Bluetooth technológiának köszönhetően, napjainkban a házimozi erősítőinkre akár zenét és filmet is küldhetünk telefonunkról. A sounds-good.hu webáruházában található házimozi-erősítők olyan modern technológiával rendelkeznek, ami nem csak a TV nézést és a zenehallgatást teszi lehetővé, hanem az internet, és játékok elérését is.

A házimozi-erősítők változatos kínálatában megtalálhatja a legminőségibb példányokat, amelyek minden egyes filmnézést vagy zenehallgatást egy teljesen új szintre emelnek. A belépő szintű házimozi-erősítők olyanoknak ajánlott, akik csak filmnézéshez szeretnének egy jobb minőségű berendezést. Felsőkategóriás házimozikat általában nem vásárolnak elsőre, hanem mindig egy-egy szinttel feljebb lépnek, a belépő szintű házimozitól a középkategóriáson át a felsőkategóriás házimozikig. Az egyik legkedvezőbb árú házimozi erősítő a Denon AVR-X520BT, amely számos fejlett funkcióval rendelkezik, például támogatja a teljes sebességű 4K ultra HD-t, és Bluetooth technológiával rendelkezik.

A Marantz NR1506 egy másik kiváló házimozi erősítő, amelyen szinte bármilyen fájlt le lehet játszani, beleértve a nagyobb felbontású fájlokat is. Beépített Wi-Fi és Bluetooth technológiával rendelkezik. Az új Denon –AVR- X7200WA 9 csatornás erősítővel rendelkezik, ez az egyik legdrágább házimozi-erősítő, de ez a legkiválóbb is. A házimozik további információit megtalálhatja a sounds-good.hu weboldalon, vagy tárcsázza a +36 30 870 3012-es telefonszámot, ha bármilyen kérdése lenne. Minden termékünkre 3 éves garanciát vállalunk, regisztráció esetén 5%-os árengedményt adunk, és a házhozszállítás teljesen ingyenes, a rendelés utáni munkanapon akár már otthonában is lehet a megrendelt házimozi-erősítő.