Sokan panaszkodnak, hogy a drágábbnál drágább lefolyótisztító készítmények nem váltak be a dugulás elhárítására.

A duguláselhárítás Vecsés szakemberekből álló csapata nem ajánlja az ilyen maró hatású készítmények használatát, mert többet árt az egész, mint használ. Az emberek többsége a sósavra esküszik, ám a boltok polcain a drágább vegyszerek is azt kínálják, hogy segítenek a lefolyó kidugításában.

A duguláselhárítás Vecsés nem javasolja, hogy sósavval próbálkozzunk, ha viszont már beleöntöttük a lefolyóba, ügyeljünk rá, hogy legalább egy órán át ne használjuk a WC-t. Nagyon fontos az is, hogy megfelelően kiszellőztessük a lakást. A mellékhelyiség ajtaját mindenképpen tartsuk csukva, ha a sósav mellett döntünk. A WC csésze tetejét hajtsuk le, valamint nyissuk ki az ablakot a helyiségben.

Ha Ön nem szeretne az egészségre is ártalmas sósavval, vagy egyéb vegyszerekkel próbálkozni, a duguláselhárítás Vecsés munkatársai egy órán belül a helyszínre mennek, és megoldják a problémát. Szolgáltatásaink éjjel és nappal is igénybe vehetők. Emellett a duguláselhárítás Vecsés megbeszélt ár alapján dolgozik, nem számítanak fel nem várt költségeket. A duguláselhárítás Vecsés és környéke dugulási gondjait bízza szakembereinkre.