Security essen 2018 Exhibition programja

Egy dinamikusan fejlődő cégcsoportról beszélhetünk, amely immáron több magyar céggel és egy romániai leányvállalattal is rendelkezik.

Security Essen 2018 Exhibition Magyarországon is több helyen megtekinthető. A megalapítók legfőbb célja közzé tartozott, hogy innovatív termékeket hozzanak létre. Mára már több, mint 100 munkatárs és alvállalkozó gondoskodik arról, hogy a T.EL.L. gyártási és fejlesztési színvonal a lehető legmagasabb szintet hozhassa. Az anyacég mindmáig a fejlesztésekkel és gyártással foglalkozik, melynek keretében a mobilkommunikáció és IP technológiák megvalósítása zajlik. A T.E.L.L. által gyártott eszközök gyártását és piacra dobását a T.E.L.L. Biztonságtechnikai Rendszerek Kft. végzi. A cégünk rendelkezik egy harmadik pillérrel is, amely nem más, mind az általunk kifejlesztett easyTRACK rendszer, melynek segítségével komplex flottamenedzsment szolgáltatást nyújt. Mára már közel 2500 logisztikai és kereskedelmi vállalkozás részére.

A T.E.L.L. mindig kiemelt és magas fokú figyelmet szentelt a változó megrendelői igényekre, és az ahhoz való alkalmazkodásra, és ezeket figyelembe véve folytatja a mindennapos fejlesztéseit. Ezeknek a különleges igényeknek a maximális kielégítésre egy újabb ág született meg, amely nem más, mint a T.E.L.L. Műszaki Fejlesztő Kft. A honlapunkra látogatva megtekintheti a referenciáinkat, melyben az elmúlt évek legsikeresebb partnerségeit találja, mint pl. IKEA, KOMÉTA. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, illetve szeretne többet megtudni rólunk, akkor keressen el bennünket a tell.hu weboldalára látogatva. Illetve elérhetőek vagyunk még a +36 30 185 90 92, +36 1 533 31 20-as telefonszámokon. Forduljon hozzánk bizalommal!