Rtl klub műsorok kezdési időpontja

A Homok titkai egy brazil telenovella, amelyet a Rede Globo készített, és 1993. február 1-től 1993. szeptember 25-ig sugárzott 203 epizódban. Ivani Ribeiro írta Solange Castro Neves közreműködésével, Wolf Maya, Ignácio Coqueiro, Andre Schultz és Carlos Magalhães rendezésében. Az rtl klubon most megtekintheti a sorozat epizódjait.

Rtl klub műsor megtekinthető a musor.tv weboldalon, és itt azt is megtudhatja, hogy a Homok titkai című sorozat hány órakor kezdődik. A Homok titkai az azonos nevű szappanopera feldolgozása, amelyet 1973-tól 1974-ig sugároztak, amikor Eva Wilma a cselekmény két főszereplőjét (Ruth és Raquel ikreket) személyesítette meg. A fiatal Marcos Assunção a kitalált Pontal D ‘Areia városba megy, hogy segítsen az Assunção család vállalkozásaiban. A fiatal férfi megismerkedik Ruthtal, egy szegény halász lányával, és beleszeret, de végül kapcsolatba kerül Raquellel, Ruth ikertestvérével. A nővérek azonosak, de ellentétes személyiségűek. Míg Ruth valóban szereti a fiatalembert, Raquel vágyik a pozíciójára és gazdagságára. Van egy szeretője, Wanderley is, aki betyár.

Tonho da Lua, Ruth legjobb barátja, lelkileg zavart és híres arról, hogy női szobrokat készít a strand homokjából. Raquelnek szembe kell néznie Virgílio Assunçãóval, Marcos apjával is, aki nem fogadja el fiával való kapcsolatát. Virgílo, gátlástalan férfi, a város legnagyobb szállodájának főnöke és tulajdonosa. Célja, hogy Pontal D ‘Areia turisztikai központtá váljon, de a város polgármesterével, a politikussal, Brenóval kell foglalkoznia. A város lakossága megosztott. Brenónak van egy szövetségese, Tônia, egy helyi kereskedő. Breno demoralizálásához Virgílio madárijesztőket helyez el a strandokon, jelképezve a turistákat ijesztő polgármestert. Közben Ruth csendben szenved Raquel házassága miatt, tudván, hogy Marcost csak Raquel érdekli. Amennyiben többet tudna meg a sorozatról mert érdekli hánykor kezdődik nézzen be a musor.tv-re.