Profireklám Kft – Matrica nyomtatás

A Profireklám Kft öntapadós vinyl, átlátszó fényes öntapadós vinyl, oneway perforált ablakfólia, illetve padlómatricák nyomtatását vállalja méghozzá igen kedvezményes áron. A matricákat egytől egyig fotóminőségben készítjük el önnek, ráadásul 6 hónap garanciát is vállalunk ezekre. Ha tehát önnek is matricákra lenne szüksége, akkor ne habozzon, böngésszen bátran a profi-reklam.hu weboldalon!

A Profireklám Kft nemcsak matrica nyomtatással, de póló nyomtatással, zászló nyomtatással és molinó készítéssel is egyaránt foglalkozik. A matricák nagyon fontosak a reklámozás terén, hiszen felkeltik a figyelmet és maradandóbbak is, ráadásul bármilyen formájúak lehetnek, lehetnek négyszög alakúak, vagy kerekek, kicsik és nagyok is. A vinyl matrica egyik másik nagy előnye az, hogy ha víz éri, akkor nem mosódik el a festék és fel sem hólyagosodik, míg például a papír alapú matricák igen. Ha hosszútávú matricát szeretne elhelyezni kültéren, akkor mindenképpen lamináltasson is, hiszen ezáltal maradandóbb lesz a matrica. A padlómatrica öntapadó fóliából készül, és ezt szintén figyelemfelkeltés céljából helyezik el a padlón. Termékek reklámozására például teljesen megfelelő lehet.

A oneway vision lyukacsos ablakfólia kirakatok és ablaküvegek dekorálására használható, és ezek ma már egyre elterjedtebbek a matricák világában. A fólia felülete perforált, amit azt jelenti, hogy tele van apró lyukakkal, amelyek által kívülről csak a nyomtatott grafika az, ami látszik, ezért megvéd a kíváncsi szemektől. Amennyiben többet szeretne megtudni a különböző típusú matricákról, megéri felkeresni weboldalunkat a profi-reklam.hu-t, és itt olvashat majd bővebb leírást. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@profi-reklam.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 1 232 42 46 telefonszámot.