OSB lap vásárlás – Debrecen Skandináv fatelep Panmanfa

Az egyik legkiválóbb építőanyag az OSB. Hogy miért? Legjobb tulajdonságai közé tartozik, hogy az OSB lap többféle vastagságban kapható igény szerint, nem vetemedik mint a deszka, ez a faforgácsokat összeragazstó anyagnak is köszönheti, mellye az OSB tábla még jogosult az első osztályú környezetvédelmi besorolásra.

Alkalmazásuk univerzális, hiszen vastagság szerint széles skálából választhatunk – 6, 8, 10, 12, 15, 18, 22, 25 mm
Sima és Nút-féderes OSB  kivitelből választhatunk – 12, 15, 18, 22 mm
Vízállósága tökéletes – OSB-3
Csiszolható, vágható, fúrható így alkalmazásával gyerekjáték és nagyon gyors lehet az építkezés. (nem véletlenül alkalmazzák gyors szerkezetű házak alapanyagaként)
Nincs benne anyaghiba – például csomó vagy üreg. Anyaga összeragasztott préselt faforgácsok, melyeket speciális gépekkel végeznek.
Minden osb tábla azonos méretű, 1250 x 2500 = 3,125 m2
Könnyűszerkezetes házak és faházak építésekor a technológia gerincét az OSB lap biztosítja.
Miért? Mert az OSB szerves anyag, igazán energiatakarékos, multifunkcionális – könnyen variálható, gyors építkezést biztosít. Az OSB lap egészséges otthont, környezetbarát építményt biztosít. Amennyiben OSB lapot szeretne vásárolni most akciósan megteheti Debreceni skandináv fatelepünkön, valamint Balaton fűrészárú kereskedésben, Budapest fa és fűrészáru kereskedésben, Kunszentmárton fatelepen, Pest- megye fatelepeken (Üllő és Maglód) Tiszakécskén és Szarvason és Öcsödön. Kérjen árajánlatot online a www.panmanfa.hu weboldalon és igényeljen OSB kiszállítást az Ön által megadott címre. kérjen ajánlatot építési kivitelezésre, könnyűszerkezetes ház építésre , tetőépítésre, ácsmunkára!