Noni készítmények rendelése online

A Morinda citrifolia vagyis a noni közepes mennyiségben tartalmaz szénhidrátokat és élelmi rostokat.  Ezek a makrotápanyagok nyilvánvalóan a gyümölcspépben helyezkednek el, mivel a M. citrifolia juice ritka tápanyagtartalommal rendelkezik. Ezért is előnyös a noni és a noni készítmények.

Noni készítmények széles kínálata várja a tenmag.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg jobbnál jobb készítményeinket amelyeket kedvezményes áron megtekinthet mindössze néhány kattintással.  A noni fő mikroelemei a C-vitamin, a niacin (B3-vitamin), a vas és a kálium.  Az A-vitamin, a kalcium és a nátrium mérsékelt mennyiségben van jelen. A nátriumszint a noni termékekben magas egy narancshoz képest, és a káliumtartalom mérsékelt. A noni gyümölcs számos fitokémiai anyagot tartalmaz, köztük lignánokat, oligo- és poliszacharidokat, flavonoidokat, iridoidokat, zsírsavakat, szkopoletint, katechint, béta-szitoszterint, damnakantantot és alkaloidokat.

Az ausztronéz népek körében a nonit hagyományosan elsősorban színezékek előállítására használták. Az ausztronéziai utazók kenu növényként vitték a Csendes-óceáni szigetekre. A morinda kéreg barnás-lilás színezéket eredményez, amelyet fel lehet használni bármihez. Hawaii-on sárgás színezéket vonnak ki gyökereiből a szövet festésére. Hazánkban a tenmag.hu weboldalon kapszula formájában rendelheti meg a nonit, amely szuper összetevőkkel és a szervezet számára előnyös tápanyagokkal rendelkezik, tehát érdemes ide látogatni ha ön is több információt tudna meg a noniról. Weboldalunkon néhány kattintással rendelhet és egy pár nap alatt ki is szállítjuk önnek a 160 darabos noni kapszulát amelyet azonnal ki is próbálhat. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti.