Nőgyógyászati szakrendelés olcsón!

A nőgyógyászati vizsgálatokat csakis szakemberek végezhetik, de ajánlott olyan orvost választani, amely több éves tapasztalattal rendelkezik. Lehetőleg vegye azt is figyelembe, hogy az orvos több féle vizsgálatot végezzen el egy szűrés során, és így pénzt, időt spórolhat.

A nőgyógyászati szakrendelés során általában, olyan programot alakítanak ki, melyhez a legtöbb nő tud igazodni. Dr. Binó Brúnó szülész, nőgyógyász Budapesten és Zuglóban is elismert, tapasztalattal rendelkező orvos. Elsőként az Interlab Medical Center rendelőben fogadja a pácienseket, ez Budapesten található a Hungária körút 70. szám alatt. Időpontot bármelyik munkanapon 8-19 óráig lehet kérni, az orvos csakis hétfőn és szerdán fogad pácienseket. Több féle szűrővizsgálat közül választhat az időpont kérés alkalmával, és műtét esetén kórházi ellátást is biztosít a rendelő. A 06-20-264-2199 és a 06-1-220-5891 telefonszámok egyikén időpontot kérhet a kiválasztott vizsgálatokra. A Veltmed Egészségházban is van rendelője a nőgyógyásznak, ahol kevesebb vizsgálatot tud elvégezni. Csupán csütörtöki napra kérhet időpontot a 06-20-424-7960-as telefonszámon keresztül.

Dr. Binó Brúnónak Budakeszin a Főutca 95. szám alatt is van szakrendelője, ahol szerdán 15-19 óráig fogadja a pácienseket. Lehetősége van ultrahang vizsgálatot is igényelni, és méhnyakrák szűrést is elvégeztetni. Időpontot kérhet a 06-20-9-525-228 telefonszámon keresztül, ahol szükséges, hogy megmondja, hogy pontosan milyen vizsgálatot szeretne igénybe venni. Válassza ön is ezt a kiváló, tapasztalt nőgyógyászt, és nem lesznek többet nőgyógyászati problémái, mivel a megfelelő kezelést kapja meg. Legyen önnek is fontos a saját egészsége, és látogasson a www.interlabmedical.eu weboldalra.