Modern függöny az Ön lakásába is!

A szepagynemu.hu weboldalon függönyök széles kínálata vár minden kedves vásárlót. Készletünkön vásárolhat modern, divatos, de elegáns függönyöket is, amelyek minden otthont feldobnak és stílusossá tesznek. Az organza függönyök például fiatalosabbak és könnyebbek, a sötétítő függönyök pedig inkább elegánsak.

Magas minőségű függöny tehát kedvezményes áron kapható a szepagnyemu.hu weboldalon, így ne habozzon, vásároljon egyet ön is még ma! Az Esztilla Fehér Virágfejes Organza függöny egy nagyon könnyű anyagú darab, aminek igazán kellemes a tapintása, fényáteresztő képességgel is rendelkezik és nagyon esztétikus is. A függöny 30 fokon mosható, színe pedig fehér arany. A Palánka Fehér Bordó Dekorfüggöny egy igazán egyedi termék, amely különleges mintával rendelkezik. A bordó minta arany színű virágokkal van kiegészítve, tehát tényleg gyönyörű. A dekorfüggöny egy nagyon kedvelt lakberendezési elem, amihez nagyon könnyen lehet kiegészítőket választani. A függöny anyaga poliészter, színe pedig fehér, illetve bordó.

Vera Kék Organza Függöny egy nagyon vidám hangulatú kis függöny, ami lágy anyagú, és szinte bármilyen bútorhoz alkalmazkodik. Anyaga annyira könnyű, hogy szinte már légies. A függöny vidám színvilággal rendelkezik, anyaga organza-poliészter, varrása pedig készre varrt. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a kiváló függönyökről, mindenképp keresse fel weboldalunkat a szepagynemu.hu-t, hiszen itt a teljes kínálatot is megtalálhatja. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk valamelyik termékünkről, akkor bátran vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@szepagynemu.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 509 2418 telefonszámot. Válassza webáruházunk függönyeit, hiszen folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat!